8 причини да резервирате своята ски почивка по-рано

267 0

Loading

Мислите ли да резервирате СПА почивка или ски уикенд в Банско тази зима? Ако отговорът е “Да”, то разгледайте нашите топ 10 съвета защо си струва да резервирате престоя си по-рано.

  1. По-голям шанс за наличност на свободни стаи

Ранна резервация = повече свободни стаи. Хотелите в ски курортите като Банско се резервират бързо особено през сезона и колкото по-късно резервирате, толкова по-ограничен ще бъде изборът ви. Резервирайте рано и можете да изберете своя предпочитан тип стая и любим хотел в курорта, които са най-подходящи за вас и вашите нужди. Ако сте по-голяма група, сега е моментът да направите резервация, преди хотелите да се напълнят. Датите около Коледа и Нова година винаги се резервират бързо.

 

  1. Най-добрите оферти са при ранните записвания

От Катарино СПА хотел публикуваме нашите оферти няколко месеца по-рано, тъй като и ние като всички останали хотели искаме да имаме представа за нашата заетост до края на есента, затова и изготвяме специални предложения, с които можете да спестите от разходите си за престой, когато резервирате вашата ски почивка по-рано.

  1. Възможност за резервиране на ски уикенд

Виждаме огромен ръст при ски уикендите и гъвкавите почивки през последните няколко години. За съжаление, за нас и за вас, възможността за ски уикенд в Банско е ограничена. Предлагането на гъвкаво настаняване за кратка почивка просто не отговаря на търсенето и ако оставите планирането на ски уикенда си за януари може и да се наложи да чуете “Съжаляваме, всичко е резервирано“.

 

  1. Писти с много сняг

 

Всяка зима вали сняг в Банско и като цяло условията за ски са много добри в периода от средата на декември до февруари месец. Ако искате да се насладите на страхотно каране на едни от най-добрите ски писти през декември, то не отлагайте организацията още дълго време!

 

  1. Консултирайте се с нашите експерти

Нашият приятелски екип иска да ви помогне колкото е възможно повече при запазването на помещение за вашата вълнуваща ски ваканцията през седмицата или уикенда тази зима в Банско. Ние ще ви помогнем да изберете това, което е най-подходящо за вас и семейството ви, за да гарантираме, че ще останете с незабравими положителни спомени и ще се върнете отново при нас въз основа на услугата и добавената стойност, които предлагаме. Факт е, че декември, януари и февруари са най-натоварените месеци, затова резервирайте престоя си от април до края на есенните месеци и ще имате повече време да се възползвате от нашите експертни знания, съвети и съдействие при избора на стая.

  1. Ние ще се погрижим за всичко

Уморихте ли се да ровите в интернет, търсейки вашата мечтана ски почивка, да кликвате, за да резервирате и след това да установявате, че няма наличност или цената при плащане не е същата, както първоначално сте си помислили? Не сте сигурни за точното местоположение или близостта до лифтовете и ски центъра? Ние ще свършим тази не толкова приятна работа вместо вас и ще ви предложим оферти, които най-добре отговарят на вашите изисквания.

  1. Отпуснете се

Резервирайте сега, платете депозита си, облегнете се удобно и очаквайте с нетърпение пътуването в планината за вашата зимна почивка! А в случай, че ви се наложи да отмените ваканцията си, то в Катарино СПА хотел можете да анулирате безплатно резервацията си до една седмица преди датата на пристигане.

  1. Финансова защита и сигурност

Когато използвате нашия уеб сайт, за да запазите любимата си стая или апартамент онлайн от комфорта на дивана си, то ние ви гарантираме, че вашите пари са в безопасност. Цялата информация, предоставена по време на резервацията, е защитена чрез криптиране на данни с 2048-битова SSL технология.

За запитвания, съвети и резервации, молим ви, не се колебайте да се свържете с нас!

Pavel

Здравейте приятели, радвам се, че сте попаднали на мои публикации. Ще се радвам, ако посетите и тези наши проекти 1, 2 и 3

Related Post

Калимански хан | ostrovite.bg

Етнографски комплекс “Калимански хан”: Съхранение на наследството на българската култура

Posted by - September 6, 2023 0
Въведение Етнографските комплекси са живи музеи, които представят културното наследство на едно народно общество. Те са исторически и културни свидетелства,…
почивка в Несебър | ostrovite.bg

Несебър

Posted by - June 21, 2022 0
Град Несебър е не само морски курорт, но и световно културно наследство на ЮНЕСКО, от 1983 г. Той е признат…
Патагония екскурзия | ostrovite.bg

Патагония

Posted by - April 20, 2022 0
Представете си, че ви попитат къде искате да отидете – на плаж или на планина? И, ако вашият отговор е…

Дестинация Хонг Конг

Posted by - April 20, 2022 0
Градът, който никога не спи, винаги зает и винаги светъл.Хонг Конг е известен с нощния си живот, множеството места за…

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *