модерно LED осветление от Поларис
157 0

Loading

LED светлините се превърнаха в основен инструмент в арсенала на дизайнерите. LED лампите променят нашето възприятие за пространство, създавайки игра на нюанси и форми. Благодарение на икономичната консумация на енергия и безопасния дизайн, те уверено заменят други видове лампи. Светодиодите се използват за създаване на основно и декоративно осветление на открито и на закрито. Лесно се комбинират с други източници на светлина и ви позволяват да реализирате всякакви дизайнерски идеи.

 Основни параметри: размер, форма, цвят

При дизайнерските лампи акцентът е върху комбинацията от полезност и естетика. Нестандартните дизайни се създават както от стандартни елементи, така и от оригинални части. В нашия онлайн магазин shop.polarislighting.bg има модели със стандартни размери, които могат да се комбинират в различни комбинации. В допълнение, ние произвеждаме по поръчка LED лампи с всякакъв размер от shop.polarislighting.bg. Формата на конструкцията е от първостепенно значение. Много популярни лампи под формата на геометрични фигури. Те изглеждат страхотно в класически и минималистичен интериор. От тях можете да направите сложни многостранни композиции за стаи, декорирани в модерни, лофт, сканди стилове. Нашите дизайнери продължават да експериментират с форми, създавайки оригинални лампи по поръчка.

Лед лампи | shop.polarislighting.bg

Можете да изберете лампа, която ще подчертае доминиращата гама в интериора или ще контрастира с него.

Характеристики на нашите осветителни тела

LED лампите могат да работят автономно. В случай на аварийно прекъсване на електрозахранването, аварийното захранване започва да функционира, проектирано за 3 часа. Корпусът на лампата може да бъде текстуриран: под дървото, корк, кожа, велур, бетон и др. Спецификации Интересът към LED осветлението расте. Още днес производителите доказват, че Led-технологиите са уверена стъпка в бъдещето: Нашите осветителни тела имат цветова температура в диапазона 3000–5000 K. Работят при мрежово напрежение 220 V. Ъгълът на светене е 120⁰. LED лампите работят при температури от -10 до +40 ⁰С. Монолитният поликарбонат “Monogal” се използва като дифузьор (екструдиран лист от монолитен поликарбонат, много по-лек от стъклото, но с няколко порядъка по-силен). Корпусът на телата е изработен от негорим PVC произведен в Европа.

Степен на защита на стандартните модели – IP20.

Това е достатъчно, за да предотврати навлизането на чужди предмети в кутията. При осветителни тела със степен IP54 електронният пълнеж е надеждно защитен от прах и влага. Единственото ограничение е, че не могат да се поставят под директна струя вода. Ако не планирате да осветявате фонтани, не се колебайте да инсталирате такива лампи на улицата или в помещения с висока влажност. По подразбиране всички модели са оборудвани с висяща стойка. Дължината на кабелите е регулируема, така че можете лесно да променяте височината на лампата. В допълнение към окачването, повърхностният монтаж е възможен с помощта на магнитна стойка.

Разновидности на лампи

Много дизайнери предпочитат точкови модели. Тези LED лампи са универсални и лесни за инсталиране. Лампите за дизайн на лента се използват за осветяване на огледала и мебели, визуално подчертаване на ниши и създаване на оптични илюзии. Линейните модели са комбинация от LED линийка и твърд профил. Използва се за създаване както на основно, така и на локално осветление. Модулните осветителни тела са комбинирани от няколко елемента, различават се по различни форми и методи на монтаж.

Карданните модели с функция за въртене ви позволяват да променяте посоката на светлинния поток. Панелните осветителни тела са предназначени за монтаж между плочи за окачен таван. Голямата площ на дифузора ви позволява да го украсите с различни изображения.

Приложение на дизайнерски LED осветителни тела

LED лампите могат да работят автономно. В случай на аварийно прекъсване на електрозахранването, аварийното захранване (BAP) започва да функционира, проектирано за 3 часа. Корпусът на лампата може да бъде текстуриран: под дървото, корк, кожа, велур, бетон и др.

Related Post

Дървени играчки за 3-годишни

Posted by - September 23, 2021 0
След раждането си децата започват да опознават света. След време ще забележите, че вашето дете става все по-концентрирано, започва да…

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *