• January 31, 2023

СЧЕТОВОДСТВО НА ПЪТУВАНЕ

СЧЕТОВОДСТВО НА ПЪТУВАНЕ

Навременните и точни финансови отчети са ключът към една по-печеливша туристическа агенция. Счетоводните услуги на нашите туристически агенции помагат на независими агенти, франчайзополучатели и собственици на туристически агенции, така че да могат удобно да управляват бизнеса си.

Счетоводството за туристическа агенция може да включва различни видове нужди от парични потоци, разходи и приходи, които са уникални за туристическата индустрия. Нашият екип има дългогодишен опит в подпомагането на собствениците на малък и среден бизнес да се справят лесно с финансите си. Ние ще ви помогнем да развиете бизнеса си и да разрешим предизвикателствата по пътя ви. Ние създаваме персонализиран план за обслужване, за да отговорим на нуждите и бюджета на нашите клиенти. Нашият основен фокус е да подобрим рентабилността на вашия бизнес. Предоставяйки най-добрите услуги, ние поддържаме здрави отношения с нашите клиенти. Можете напълно да разчитате на нашето усъвършенствано счетоводно обслужване за предоставяне на вашия бизнес в рамките на сроковете.

Счетоводни и счетоводни услуги за туристическа агенция

Ние предоставяме услуги, като достъпно и ефективно решение за бизнеса с пътувания и туризъм.

Ние, в КОНТО ЛЕКС ВАРНА” ООД обработваме ефективно декларирането на данъци за работодатели, удържащи данък при източника и данъци върху продажбите и употребата. Нашите опитни счетоводители могат да ви помогнат с вашите декларации за заплати и данък върху продажбите ефективно и бързо.

Заплата и основна помощ за човешки ресурси

С помощта на нашите ведомости за заплати и основни услуги за човешки ресурси можете да елиминирате разходите за вътрешни служители, които обработват ведомости за заплати и издават чекове.

Планиране на наследяване

Ние помагаме на семейните туристически и туристически бизнеси и интегрираме план за приемственост в техните бизнес операции, за да осигурим плавен преход.

Управленско консултиране.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *