ремонт на хотел | onassisbg.com

Ремонт на хотел: Най-доброто ръководство за ремоделиране на вашите хотели

197 0

Loading

Обновяването на вашия хотел не означава само нов слой боя. Това също е шанс за модернизиране, иновации, увеличаване на заетостта и увеличаване на приходите.

Повишената конкуренция в сферата на хотелиерството и променящите се очаквания на гостите означават, че хотелите трябва да са в крак с новите технологии, за да процъфтяват. Новият дизайн е важен, но новите системи са също толкова важни.

Вашият ремонт не трябва да налага луди разходи за обновяване на хотел или да бъде сложен, непосилен или разточителен проект. Няколко внимателни актуализации могат да увеличат приходите и да намалят разходите – като направят операциите иновативни и ефективни.

Инвестирането в модерни технологии като част от вашето обновяване намалява ежедневната ви работа, гарантира, че вашият хотел се откроява като напредничав на наситения пазар и ви позволява да приложите успешна стратегия за директни резервации.

Готови ли сте да обновите хотела си извън просто промяна на цвета? Ето как да гарантирате, че обновяването на вашия хотел също така увеличава приходите, радва гостите, опростява операциите и подобрява стратегията ви за директни резервации.

5 признака, че вашият хотел се нуждае от  ремонт

Вижте тези пет силни индикации, че е време за ремонт на хотела си:

  • Неефективни системи за осветление. Те могат да мигат или да бръмчат и да увеличат разходите за енергия.
  • Уредите редовно се нуждаят от ремонт. Освен че изискват незабавно внимание, проблемите тук могат да сочат и неефективност на вашия персонал по поддръжката или комуникацията на екипа.
  • Дълги опашки при настаняване. Съвременните гости очакват решения за самообслужване – по-късно обсъждаме как да внедрим мобилно чекиране, без да сменяме ключалките си.
    Липса на ресурси за дистанционна работа. Дигиталните номади са нарастваща група гости, които трябва да търсите да привлечете.
  • Персоналът е затрупан с въпроси и молби. За да освободите екипите на рецепцията с недостатъчен персонал, трябва да дадете на гостите начин за достъп до информация и да комуникират с екипа дигитално.

 

Актуализирането на вашия хотел може да постигне много повече от свеж нов облик. Основно ще ви помогне да разширите клиентската база и да увеличите приходите. Ще направят вашия хотел по-ефективен.

 

Related Post

декор на вътрешен басейн | bg-maistor.com

Вътрешен басейн: дизайн

Posted by - April 22, 2023 0
Можете органично да поставите басейна в пространството на стаята, като се съсредоточите върху характеристиките на стаята и общия характер на…
Propolis-pulver | koenig-elixier.de

За меда и неговите големи ползи

Posted by - August 12, 2022 0
Всеки знае за лечебните качества на пчеларските продукти от незапомнени времена. И не само народната, но и съвременната медицина често…

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *