Нежните парфюми с цветя може да са чудесен подарък 8 март

39 0

Ефирни и стилни, парфюмите с аромат на цветя са любими на много жени. Ако искате да изненадате своята дама с ароматен подарък 8 март, добра идея е да заложите на флорално ухание. На пазара се предлагат много парфюми с аромат на цветя. Поинтересувайте се деликатно какви ухания предпочита дамата, която искате да зарадвате с подарък 8 март. Флоралните нотки се съчетават успешно с плодове, билки, дървесни и мускусни акценти. Подходете с внимание, когато подбирате най-подходящия флорален парфюми, който да поднесете като подарък 8 март. Надяваме се да ви помогнем да направите най-добрия избор, като ви представим нашата селекция от омайни, деликатни, свежи и класни парфюми с цветя, които са идеални за пролетта! Всеки един от тях би бил прекрасен подарък 8 март!

Miss Dior Blooming Bouquet 2023 е нова флорална магия от Christian Dior

Едно от най-новите попълнения в емблематичната парфюмна линия  Miss Dior е Blooming Bouquet във версия от 2023 година. Уханието се открива с нотки сладък грах и бергамот. В сърцевината разцъфват омайна дамаска роза и нежен божур. Чувственият финал на аромата е постигнат благодарение на използвания в композицията бял мускус. Парфюмът е представен като “ароматно обяснение в любов”, което го прави чудесен подарък 8 март за жената, която обичате. И при Miss Dior Blooming Bouquet 2023 е запазен емблематичният флакон с панделка, която в случая е текстилна, изтъкана от многоцветни нишки с ефект “Millefiori”.

Всеки флорален Karl Lagerfeld парфюм е желан подарък 8 март

Финият и изискан дамски парфюм

Karl Lagerfeld for Her е представен през 2014 година. Ароматът се харесва на жени на всякаква възраст, което го превръща в добър избор за подарък 8 март. Плодово-цветната уханна композиция на този Karl Lagerfeld парфюм е разработена от Serge Majoullier и Christine Nagel. В Karl Lagerfeld for Her са преплетени лимон, праскова, роза, лотос, мускус, амбра и дървесни нотки. Парфюмният флакон е елегантен и с минималистичен дизайн, съответен на характера на аромата.

Guerlain Aqua Allegoria Flora Salvaggia е свеж парфюм за жени

Flora Salvaggia е част от ароматната линия на Guerlain – Aqua Allegoriа,

посветената на природните богатства. Уханието е представено през 2021 година. Ароматната композиция е разработена от Thierry Wasser и Delphine Jelk. Първоначално впечатление за парфюма създават акцентите от диви цветя, теменужка и пъпеш, съчетани със свежата жизненост на водни нотки. В сърцевината преобладават слънчевите нотки, преплетени с нежен жасмин и портокалов цвят. Базовият акорд в формиран от теменужка, ирис и бял мускус. Уханието е вдъхновено от представата за свежи и росни пролетни ливади, изпълнени с диви цветя, буйни зелени треви и ароматни билки. Емблематичният за Aqua Allegoriа флакон, напомнящ на пчелна пита, е използван и за Flora Salvaggia. Парфюмът е в нежен виолетов цвят, което изцяло съответства на неговия ароматен характер. С Guerlain Aqua Allegoria Flora Salvaggia ще направите чудесен подарък 8 март на дама, която обича ефирни и свежи ухания.

Подарък 8 март с аромат на цветя, ще се радва на голямо одобрение

Не се колебайте да подарите флорален парфюм за 8 март на жената, която обичате. Повечето цветни аромати са чудесни за пролетта и лятото, а настъпването на всеки следващ сезон е добър повод за изпробване на нови ухания. Зарадвате любимата си жена с парфюм като подарък 8 март, за да градите заедно своите ароматни спомени и за този обичан празник

 

Pavel

Здравейте приятели, радвам се, че сте попаднали на мои публикации. Ще се радвам, ако посетите и тези наши проекти 1, 2 и 3

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *