Дизайнерска лампа

Как да направите лампа със собствените си ръце у дома?

112 0

Loading

Осветлението винаги е играло почти централна роля в дизайна на всяка стая. Благодарение на светлината можете да придадете на всяка среда специална атмосфера. Ярката светлина създава празнично настроение, по -приглушената светлина се приспособява към романтичното настроение. За да закупите допълнителен източник на светлина, можете да опитате сами да направите оригинална Детска лампа, като се опитате като инженер и дизайнер. За любителски дейности ще ви трябват много достъпни и прости материали, които можете да намерите у дома или да ги купите за малко пари.

Първо намерете стъклен буркан с капак. Препоръчително е да изберете контейнер с красива форма. Бурканът трябва да е с широко гърло и не много голям. Измийте добре контейнера и обезмаслете отвън, тъй като той ще трябва да бъде украсен. Използвайте стъклени камъни за декорация, които могат да бъдат намерени в много магазини. Вместо камъни, можете да използвате перлени мъниста, разделени на половинки, парчета стъкло и много други. Залепете декора с горещо лепило. Първо го нанесете върху буркана и след това залепете камъчетата или мънистата. Най -добре е да започнете процеса отгоре, като поставите първия слой директно под шията. Залепете камъните много близо, така че празнините да са по -малки. Когато бурканът е напълно украсен, започнете да търсите източник на светлина. Светлинният елемент може да бъде свещ, LED фенерче или LED лента. По -добре е да вземете свещи плоски с метална основа. Що се отнася до фенерчето, можете да изберете крушка от всякакъв цвят. Можете да направите няколко лампи и да поставите в тях крушки с различни цветове. Тогава ще имате многоцветно осветление. Поставете свещ или фенерче в контейнера и се насладете на красиво осветление.

Детска лампа

Благодарение на изпъкналите камъни, светлината ще се пречупва красиво, създавайки необикновена игра на светлина. Ако искате да имате висяща лампа, след това увийте тел около врата и направете дръжка за окачването й. Много такива лампи могат да бъдат направени и поставени в цялата къща на места, където няма достатъчно осветление. Те могат да бъдат поставени на пода, на нощни шкафчета и другаде. Също така, продуктите могат да бъдат декорирани в различни предмети, фигури, ниши, няма ограничение за въображението. Създавайки лампа със собствените си ръце, определено ще получите голямо творческо и естетическо удоволствие, ще откриете нови таланти и идеи в себе си. Достатъчно е само да започнете и след известно време хобито може да се превърне в хоби или да се превърне в източник на допълнителни приходи. Декоративната работа на парчета винаги е била в голямо търсене в барове, ресторанти, както и за домашна употреба. Те са много по -скъпи от “щампованите” лампи. Често едно безобидно хоби може да се превърне в печеливш бизнес, например пълноправен цех за декоративни лампи. През зимата, особено преди новогодишните празници, можете да направите лампи от сняг и лед. Не забравяйте, че всичко, което правите със собствените си ръце, е безценен подарък за всички ваши и семейни хора, той ще се превърне в приятен спомен за много години.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *